Creative Stuff

Cabinetele EcoDiagnost se află pe Strada Cloșca, la Nr.7, spațiul de servicii de la parterul imobilului, cu intrarea din stradă.

ALGORITM PENTRU PROGRAMAREA ON-LINE:
1. Selectați ziua în care doriți examinarea
2. Selectați medicul la care doriți examinarea
3. Selectați tipul examinării
4. Selectați intervalul orar în care există disponibilități
5. Vă rugăm să completaţi datele de mai jos. Odată aleasă data si ora preferată selectaţi "Trimite Rezervarea". Rezervarea se poate anula cu ajutorul codului unic generat la momentul rezervarii, cod care va fi trimis si pe adresa de email.

 - reprezintă spații indisponibile
 - reprezintă spații disponibile

PROGRAMARE ONLINE in data de:
Medicul:

Selecteaza:
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00

Dr. Horațiu Branda nu este disponibil

Dr. Petre Ilieș nu este disponibil

Dr. George Pop nu este disponibil

Dr. Lidia Munteanu nu este disponibilă

Dr. Raluca Prunduș nu este disponibilă

Foarte Important!

Vă rugăm să ne comunicaţi „anularea” unei programări (prin telefon, e-mail sau sms) - cu minim 8 ore înainte.

Într-o notă de respect, EcoDiagnost îşi rezervă dreptul de a refuza o nouă solicitare/vizită pacienţilor care figurează în baza de date ca «neprezentați» la programări anterioare.

Acceptul unei eventuale reprogramări se va face în funcție de disponibilități. Solicitanții (pacienți sau aparținători) vor fi amiabil informați și vor consimți în prealabil plata unei „taxe suplimentare de reprogramare”, conform normativelor europene aplicate în mediul medical privat în astfel de situații.

Persoanele a căror conduită a fost consemnată de personalul EcoDiagnost ca neadecvată normelor de bună înțelegere sau bună cuviință vor fi refuzate -fără echivoc- la solicitarea unei noi consultații. 

Vă rugăm să înțelegeţi acest demers în intenţia strictă de a asigura un serviciu de calitate, timpul și bagajul neuronal ale fiecăruia dintre noi fiind de nepreţuit.