Creative Stuff

Funcţionare Cabinete EcoDiagnost

“Problemele fiecăruia dintre pacienții noștri sunt aceleași ca importanță, complexitatea și greutatea aspectelor patologice sunt însă diferite și, în consecință, timpul alocat fiecărei examinări poate fi o variabilă greu de controlat. Uneori sunt necesare patruzeci și cinci de minute pentru o evaluare corespunzătoare și un diagnostic corect, iar în acest sens nu pot fi făcute compromisuri”

Pacienţii programaţi în regim normal au prioritate în ceea ce priveşte ordinea de intrare la consultaţie.
Pacienţii aflaţi în suferinţă acută beneficiază de un regim special, ca ordine de examinare (personalul cabinetului îşi rezervă dreptul de a stabili acest aspect).
Pacienţii acceptaţi în “regim de urgenţă” (cei care solicită neapărat o examinare în zile în care spaţiul programărilor este complet) sunt rugaţi să aştepte până în momentul în care se iveşte posibilitatea de a fi consultaţi.

Atât pacienţii, cât şi însoţitorii acestora sunt rugaţi să ajute la o funcționare cât mai normală a programului, iar pentru aceasta:

  • odată ajunşi în spaţiile de așteptare, să coopereze cu invitaţia nominală în cabinetul de consultaţii
  • numărul de aparţinători în camera de aşteptare să fie redus la un minim necesar
  • să accepte și să respecte ordinea de examinare decisă de personalul cabinetului
  • să înţeleagă eventualele mici decalaje temporale, pentru o cât mai bună conduită profesională şi atingerea scopului examinării
Recomandăm ca, înaintea examinării (cu aproximativ 3-4 ore) să nu se consume alimente, iar vezica urinară să nu fie evacuată.