Creative Stuff

Dotare Tehnică

În efortul de a vă oferi cea mai bună calitate a serviciilor medicale, echipamentele ecografice din Portofoliul Cabinetelor EcoDiagnost se încadrează în conceptul „state of the art”, generând o performanţă maximă în diagnosticul și evaluarea diverselor patologii.

Echipamentul Aplio500 (Platinum series) reprezintă vârful gamei tehnologice TOSHIBA Medical Systems în imagistica ecografică actuală.

Fiecare pacient este unic în proporția structurilor sale organice și patologia asociată, unele cazuri reprezentând adevărate provocări diagnostice; Aplio500 este răspunsul unic la toate acestea, furnizând o impecabilă performanță în obținerea preciziei clinice și confidenței diagnostice.

Imagini de claritatea cristalului pe un spectru variat de specialități clinice și o abundență de instrumente-expert (Contrast Enhanced US, Contrast-quntification, Realtime Elastography, Shear wave Elastography, Smart Mapping, Superb Micro-Vascular Imagingasigură utilizatorului platformei un flux imagistic informațional rapid, versatil și fără echivoc, începând cu detecția precoce, tratamentul și urmărirea cazului pe tot parcursul evoluției clinice.

Aplio-XG este o platformă de ultimă generaţie din gama de echipare premium TOSHIBA Medical Systems, având un sistem operaţional flexibil şi oferind soluţia ergonomică ideală pentru o evaluare ecografică complexă și completă.

Pe lângă funcţiile de bază (standard), Aplio XG oferă aplicaţii dedicate unui diagnostic de înaltă performanţă, avansat.

Noua tehnologie „Precision Imaging“ generează o achiziţie a imaginilor ecografice cu o claritate si rezoluţie fără precedent; “Opţiunea 4D ” redă structurile fetale în trei sau patru dimensiuni, sau/şi reconstituie detaliat volumul (Volume Rendering) diferitelor procese tumorale.

Modulul “Contrast Harmonic Imaging” relevează cu o acurateţe spectaculoasă angio-arhitectura, tipul şi volumul perfuziei la nivelul viscerelor abdominale sau în evaluarea unui substrat lezional superficial.

CHI (CEUS) dedicat pentru AplioXG cuprinde un pachet complet şi complex de analiză diagnostică utilizând substanţe de contrast cu administrare intra-venoasă: Low MI Pulse Subtraction, Micro Flow Imaging, Vascular Recognition. Modulul CHI Quantification realizează din această nouă metodă de explorare ecografică o analiză ştiințifică fermă şi riguroasă.